vineri, 3 august 2012

Cum se schimba gresia si faianta


 Daca v-ati plictisit de gresia si de faianta pe care o aveti trebuie sa stiti urmatoarele:
 Indepartarea gresiei si faiantei din orice camera, fie ea baie sau bucatarie, se face prin aceleasi simple metode.
 Se mai spune ca daca placarea care urmeaza sa o faceti este identica cu cea care tocmai urmeaza sa o dati jos, se poate face si peste cea veche fara a fi nevoie sa dati nimic jos. Profesional nu este corecta o astfel de placare peste cea veche, chiar daca se foloseste adeziv elastic.
 Inainte de a incepe lucrarea pentru a da jos faianta sau gresia, este bine sa va luati cateva masuri de precautie, este important sa fiti echipat corect pentru a evita eventualele accidente. Purtati o salopeta , bluza cu maneca lunga, manusi si ochelari de protectie. Daca aveti de-a face cu gresie si faianta glazurata este indicat sa folositi echipamentul adecvat Se poate face manual , cu dalta si ciocanul , sau cu un rotopercutor (mult mai rapid si mai usor).
 O puteti face personal sau puteti plati un meserias( 5 ron mp).


Un comentariu:

  1. Aveti dreptate, placarea suprapusa poate iesi prost, am incercat-o pe pielea noastra si a fost un fiasco. Din pacate am stricat si noua faianta, ceea ce a fost mai dureros, pentru ca era una de calitate, luata de la Roca. Sunt binevenite sfaturile dumneavoastra, pacat ca n-am fost inspirati sa citim mai devreme.

    RăspundețiȘtergere